HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Organizasyon ve Sahne Sanatları gibi 2 ana hizmet sektöründe faaliyet gösteren Bozdağ markası Karavan imalatı, bakımı, tadilatı ve kiralama sektörüne de hızlı adımlarla girerek büyümesini sürdürmektedir. 

Yüksek marka kalitesi hedefinde ve dinamik insan kaynağı ile hizmet vermekte olan. Bozdağ markasının ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir inanç yer almaktadır.

Bütün toplumun yararlanabileceği aynı zamanda insanların hayatlarında bir iz bırakmayı ve günlük yaşamı daha iyi bir hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Her zaman değişimin öncüleri arasında yer almaktan mutluluk duyan ve sahip olduğu geniş hizmet imkanlarını bilgi ve tecrübelerini iş birliği içerisinde müşteri odaklı bir hizmet anlayışı ile hedeflerine ulaşmada en iyi şekilde değerlendirmektedir.

Bozdağ Markası standartları belirleyen, keşfederek ilerleyen vizyonuyla, ülke ekonomisine faydalı olacağına inandığı iş birliği ve yatırım fırsatlarını incelemeye devam etmektedir.
HAKKIMIZDA - Bozdağ Karavan
Bir karavan almaya karar verdiğinizde, bu sadece yolculuğunuzun başlangıcıdır. Karavanlarımız mutlu anılar biriktirmeniz ve keyifli zaman geçirmeniz için tasarlanmıştır. Yaptığımız her şeyin arkasında yatan felsefe budur.
bozdag-karavan